Menu Kapcsolat
Arany „The Stevie Award for Women in Business” díjat kapott Samu Tímea. A JCDecaux Hungary vezetője az első magyar nő, aki ilyen elismerést kapott a díj 20 éves történetében.

A világ elsőszámú üzleti díjának tartott The Stevie Awards-ot 2002 óta ítélik oda. A The Stevie Awards for Women in Business a női vezetőket, vállalkozókat, alkalmazottakat és az általuk vezetett vállalatokat díjazza világszerte. Az idei Stevie Awards for Women in Businesst a Women|Future Conference ötödik kiadása egészítette ki.

Samu Tímea a The Stevie Awards for Women in Business Communication&Marketing (developed for/by women) kategóriában kapott arany díjat. A kategóriában a cég „Keresd a galambot” projektje kapta a legmagasabb pontszámot a 200 szakemberből álló zsűritől, akik az idén 1500 nevezésből választották ki a legjobbakat.

„Ez a hihetetlen siker a JCDecaux Hungary csapatának érdeme, nélkülük ez nem sikerülhetett volna” – fogalmazott Samu Tímea. Szerinte minden szakmai elismerés nagyon fontos, hiszen azt igazolja vissza, hogy jó úton járnak azzal, amit képviselnek és amit tesznek.

Samu Tímea idén a 34. helyen végzett a Marketing&Media magazin hazai médiapiac legbefolyásosabb 50 szereplőjét bemutató rangsorában. A szakember több mint tizenkét éve vezérigazgatója Magyarország meghatározó és piacvezető out-of-home vállalatának, a JCDecaux-nak, amely a környezettudatosságot és a fenntarthatóságot maximálisan érvényre juttató teljesítménymutatók alapján hangolja össze a tevékenységét.

A társaság egyedülállót alkot a globális out-of-home piacon olyan termékekkel, mint a hagyományos és digitális citylightok, óriásplakátok, egyedi utcabútorok és kreatív megoldások, valamint nagy formátumú felületek. Az innovációs tevékenységük eredményeként az AR-, valamint a VR-megoldások is részévé válnak a kültéri hirdetéseknek.

Téma: JCDecaux Hungary