Menu Kapcsolat

CITYLIGHT

KOMPLEX ÜZENET – AKTÍV BELVÁROSI KÖRNYEZET

A citylight felületek elsősorban tömegközlekedési csomópontokon, belvárosi, presztízs helyszíneken és a legfőbb értékesítési pontok közelében találhatók, akár utolsó impulzust adva a vásárlói döntés meghozatala előtt. Az adott helyszínen eltöltött hosszabb idő miatt ez a felület kiválóan működik komplexebb üzenetek átadására valamint interaktív, kreatív kampányok megvalósítására.

DIGITÁLIS CITYLIGHT

PRÉMIUM MEGJELENÉS PRÉMIUM HELYSZÍNEKEN

Világszinten dinamikusan fejlődő hirdetési eszköz, amely Magyarországon is egyre több bevásárlóközpontban érhető el. Figyelemfelkeltő, vonzza a tekintetet, a márkaüzenet megjelenítésére alkalmas 10 másodperces reklámszpotok a legforgalmasabb helyszíneken jutnak el a fogyasztókhoz.

ÓRIÁSPLAKÁT

GYORS MÁRKAÉPÍTÉS EGYSZERŰ, RÖVID ÜZENETTEL

Óriásplakátokkal jellemzően nagyforgalmú útvonalakon, ki- és bevezető útszakaszok mentén, metró megállókban, illetve üzletláncok, bevásárlóközpontok környezetében találkozhatunk. Az óriásplakát célja az egyszerű, könnyen érthető üzenet közvetítése, hatékony média típus márkaépítésre, termékbevezetésre, promóciós kampányokra, de akár vásárlókat irányító üzenetek átadására is alkalmas.

PERONREKLÁM

LEGFORGALMASABB TÖMEGKÖZLEKEDÉSI ÚTVONALAK – MAGAS KONTAKTUSSZÁM

Peron felületeinkkel nagy tömeget érünk el rövid idő alatt, hiszen Budapest legforgalmasabb metró vonalain, a mozgólépcső melletti falakon, illetve a bejárati területeken helyezkednek el. Látványos megjelenés jellemzi többféle kreatív ismétlődő alkalmazásával. Kiváló kiegészítője a földfelszíni outdoor kampányoknak.

JÁRMŰREKLÁM

KIEMELTEN MAGAS UTASFORGALOM - BEFOGADÓ KÖRNYEZET

A legforgalmasabb útvonalakon közlekedő villamosok belsejében található reklámeszköz. A hosszabb utazási időnek köszönhetően komplex üzenetek közvetítésére is alkalmas.

EGYEDI MÉRETŰ FELÜLETEK

PRÉMIUM FELÜLETEK - HOSSZÚTÁVÚ IMAGE ÉPÍTÉS

Nagy forgalmú, ki- és bevezető útvonalak és autópályák mentén található megvilágított, prémium minőségű, nagyméretű felületek.

Elsősorban hosszútávú image építésre és új márka bevezetésére alkalmasak.