Menu Kapcsolat

Kreatív outdoor hirdetési megoldások

Látványos, innovatív közterületi hirdetések

A JCDecaux széles, kreatív Out-of-Home hirdetési portfóliójában a hagyományos közterületi hirdetések mellett a kreatív outdoor megoldások is megtalálhatók. Többféle eszközt biztosítunk ahhoz, hogy partnereink kitűnhessenek a hirdetési környezetből és hatékonyabban érhessék el a kívánt célcsoportokat. Kreatív outdoor reklámeszközeinkkel értékes fogyasztói élményt biztosítunk.

Országszerte telepítünk egyedi közterületi citylightokat innovatív megoldásokkal – legyen szó kiterjesztett valóságról, virtuális megoldásról, hologramról vagy QR kódról - , valamint  fullbranding installációs lehetőségekkel.

Egyedi megoldások a látványos, figyelemfelkeltő és kreatív köztéri kampányokért

Legyen szó érintőképernyőkről vagy virtuális valóságról, hologramról a JCDecaux számtalan egyedi megoldást biztosít annak érdekében, hogy a kampányokat minden környezetben igazán figyelemfelkeltővé tegye.

LÁTVÁNYOS MEGJELENÉS EGYEDI DESIGN ELEMEKKEL

A látványos kreatív megjelenések terén nem ismerünk lehetetlent. Ilyen esetekben az ügyféllel egyeztetve egyedi design elemekkel erősítjük az adott márkát. A hagyományos citylight plakátjaink felületét egy olyan, sok esetben az érzékeinkre is ható kirakattá, bemutatóeszközzé alakítjuk át, amely segítségével testközelbe hozhatjuk a terméket vagy szolgáltatást.

AZ INTERAKTIVITÁS GARANTÁLJA A FELEJTHETETLEN MÁRKAÉLMÉNYT

A JCDecaux a közterületi reklámok specialistájaként interaktív hirdetési megoldásokat is biztosít. Az interaktivitással ötvözött outdoor hirdetések a fogyasztói élményt felejthetetlen márkaélménnyé teszik. Egyedi interakciós megoldásaink között szerepel a közvéleménykutatás, edukációs megoldások, játékkal összekötött termékminta osztás, illetve akár hostess promócióval kiegészített aktivitás is.

FULLBRANDING MEGJELENÉS AZ EGÉSZ MEGÁLLÓ ÁTALAKÍTÁSÁVAL

A JCDecaux fullbranding megjelenést is biztosít ügyfeleinek. Ilyen esetben a teljes megállót átalakítjuk és dekoráljuk, aminek eredménye egy igazán szembetűnő, látványos, egyedi köztéri hirdetés. Ezt az egyedi Out-of-Home megoldást tetszőlegesen kombinálhatjuk különböző interaktív eszközökkel.

A JCDecaux széles portfóliója Magyarország teljes területén lefedettséget biztosít. Felületeink a megyeszékhelyeken és kisebb településeken is elérhetőek.

Inspirációért tekintse meg megvalósult kreatív köztéri hirdetési megoldásainkat!