Menu Kapcsolat

Kreatív outdoor eszközökkel kiemelkedhetünk az átlagos hirdetési környezetből, egyedi fogyasztói élményt biztosítunk, miközben a városkép szerves részévé válhatunk.

Legyen szó érintőképernyőkről vagy virtuális valóságról, a JCDecaux egyedi módokat keres arra, hogy a kampányokat minden környezetben még figyelemfelkeltőbbé tegye.

LÁTVÁNYOS
 

A látványos kreatív megjelenések esetén egyedi design-elemekkel erősíthetjük a brandet, a hagyományos citylight felületet átalakíthatjuk kirakattá, amellyel testközelbe tudjuk hozni a terméket, szolgáltatást a fogyasztóhoz. 

INTERAKTÍV
 

Fogyasztói élmény interaktivitással a felejthetetlen márkaélményért. Egyedi megoldásainkkal az interakció lehet közvéleménykutatás, edukáció, de játékkal összekötött termékminta osztás, vagy akár hostess promócióval kiegészített aktivitás is.

FULLBRANDING
 

Fullbranding megjelenés esetén a teljes megállót átalakítjuk és dekoráljuk, létrehozva ezzel egy igazán szembetűnő egyedi megoldást, amely a célcsoport számára erős márkaélményt biztosít. Ezt a megjelenési formát tetszőlegesen kombinálhatjuk a látványos és interaktív eszközökkel.

További kreatív ötletekért kattintson a JCDecaux YouTube csatornájára!