Menu Kapcsolat

Folyamatos fejlesztésekkel új felületeket és kommunikációs megoldásokat biztosítunk a hazai márkáknak és kreatív szakembereknek.

Hologramos technológia 

A megvalósítás kellékei: egy videó, egy hologram készülék, valamint egy fullbranding váró.

A hologramos technológia remekül kiegészíti a statikus dizájnt. A citylight plakát közepén elhelyezett hologramkészülék képes arra, hogy háttér nélkül csak a kiemelni kívánt terméket vagy információt jelenítse meg, vagy akár mozgassa is azt a vetítőtérben. A fénypontok a LED lámpákkal ellátott propeller pörgése által dinamikus, mégis egységes világító grafikai elem beépítését teszik lehetővé. Az eredmény sokkal feltűnőbb, látványosabb, mint egy egyszerű nyomtatott grafika esetében. 

Megvalósult példák 

HBO - Batman

Heineken

Samsung

webAR technológia 

A legújabb, webAR technológiára épülő kreatív megoldásunk előnye, hogy az ügyfelek nagyobb hatékonysággal érhetők el a „helyszíni” digitalizálással, mivel nincs szükség további alkalmazások letöltésére. Böngészőalapú szolgáltatásunk az offline hirdetési felületeket interaktív élménnyé alakítja át. Ez az alkalmazás egyúttal lehetőséget kínál az ügyfelek számára a digitális adatok mérésére is.
Partnereink össze is kapcsolhatják offline és online kampányaikat azáltal, hogy a digitális márkatérbe vezetik az érdeklődő fogyasztókat. A citylightokat mindenképp érdemes más aktivitásokhoz és médiumokhoz kapcsolni, ugyanis ezáltal a kampányok mérhetően hatékonyabban működnek.

Hogyan működik? 

A felhasználó okostelefonja segítségével egy egyedi webcímre ágyazott weboldalra navigál. A szoftver böngészőn keresztül aktiválja a kamerát. A technológia felismeri a plakát felé tartott telefont, majd beolvassa a kódot.
A beolvasást követően a kívánt mozgóképes tartalom a plakát síkjában jelenik meg. Lehetőség van arra, hogy ez a mozgóképes tartalom a plakát egészét, vagy csak adott részét takarja ki. A megtekintők igény szerint innen tudnak tovább haladni külső weboldalakra vagy egy landing page-re, ahol például hírlevélre vagy ajándékutalványra tudnak feliratkozni. Ehhez a tovább haladáshoz egy kattintásra aktív felületre van szükség a kiterjesztett valóság beolvasásakor. Ezeket az interakciókat elhelyezhetjük a mozgóképes tartalmon (azaz, ha a felhasználó rákattint, átirányítjuk a kívánt weboldalra), vagy egy felugró ablakban is ösztönözhetjük őket a tovább haladásra.

Megvalósult példák 

Normaflore

eon

Álljon meg egy novellára

AZ ALAPCSOMAG TARTALMA:

  • webAR technológia licensz díj (kampány idejére)
  • webAR személyre szabás, mozgóképes tartalom beágyazás
  • interakció implementálása (tovább kattintás beállítása)
  • egyedi, logózott splash screen (fogadó/töltő képernyő a kamera elindulása előtt. Itt van lehetőség logón kívül egyéb, egyszerű instrukciók megjelenítésére)
  • Google Analytics követőkód beágyazás


Egyedi ajánlatainkért keressen minket a megadott elérhetőségeink egyikén!