Menu Kapcsolat

Márka- és ismertségépítés vagy eladásösztönzés? A JCDecaux felületein megjelenő üzenetek széles célközönséget érnek el. Az out of home napjainkban az egyetlen olyan médiatípus, amely képes rövid idő alatt valóban nagy tömeget megszólítani. Hatását tovább erősíti, hogy legfrissebb kutatások alapján az outdoor hirdetések generálják a legtöbb online mobiltelefonos keresést, ráadásul ezek jellemzően egybeesnek a vásárlások időszakával.

AZ OUT OF HOME ÉRTÉKEI

 

A TÖKÉLETES CÉLKÖZÖNSÉG

AKIKRE A REKLÁMOK A LEGNAGYOBB HATÁSSAL BÍRNAK

 

Az egyre növekedő aktív, fiatal városi lakosság, akik egyre több időt töltenek az otthonukon kívül, bevásárlóközpontokban, buszmegállókban, vasútállomásokon, repülőtereken vagy éppen a városközpontban.

AKTÍV TÉR

A MOZGÁSBAN LÉVŐ FOGYASZTÓ EMBEREKET SZÓLÍTJUK MEG

 

Az elmúlt évtizedekben a városokban megkétszereződött az otthonon kívüli, aktív térben töltött idő, ezzel arányosan az out of home médiafogyasztás is folyamatosan növekszik.

MARADANDÓ HATÁS

AZ ÜZENET TÉNYLEGESEN RÖGZÜL

 

Az out-of-home üzenetek befolyásolják mindennapi választásainkat, és hozzájárulnak a márka pozitív megítéléséhez.

FELERŐSÍTŐ MÉDIUM

AZ OOH HIRDETÉSEK MAGAS MOBILTELEFONOS KERESÉST GENERÁLNAK

 

Az outdoor kampányok más eszközökkel együtt még nagyobb hatást generálnak, segítik a marketing és üzleti célok elérését.
Mivel az outdoor médiafogyasztás időben jellemzően egybeesik a vásárlással, így azt televíziós, vagy online kommunikációval együtt alkalmazva hatékonyan ráerősítenek az üzenetek célba juttatására a vásárlási pontok közelében.

KREATIVITÁS

MERJETEK KREATÍVAK LENNI!

 

Kreatív outdoor eszközökkel emelkedünk ki igazán az átlagos hirdetési környezetből.