Menu Kapcsolat

A Menedzserek Országos Szövetsége május 25-én, 29. alkalommal rendezte meg legfontosabb és legkülönlegesebb társasági eseményét, az üzleti élet Oscar-gálájaként számon tartott Év Menedzsere Díjátadót, ahol Jamniczky Tímea, a JCDecaux Hungary vezérigazgatója a Menedzserszövetség és Volkswagen közös Kék innovációs Különdíjának kitüntetettje lett.

A Menedzserszövetség a védjegy oltalom alatt álló Év Menedzsere Díjakkal pozitív vezetői mintát mutatva, fontos feladatának tartja, hogy felhívja a figyelmet kiemelkedő munkájukra és a gazdasági, valamint társadalmi életben betöltött fontos szerepükre. Nyolc különböző kategória jelöltje vehette át a díjakat. Az ajánlások, jelölések és a végső szavazás is titkos. A Kék Innovációs-díjat 7. alkalommal adták át idén, hogy a területükön kiemelkedő innovációs megoldásokat bemutató vezetőkre felhívják a figyelmet.

„Büszke vagyok arra, hogy a magyar outdoor piacot egy innovatív, digitalizálódó, többféle hirdetési megoldásokat felvonultató, a városok szépítését és kényelmét szolgáló piaccá alakítottuk át. Mindez és a díj elnyerése nem valósulhatott volna meg a JCDecaux Hungary csapata nélkül! Ezúton is köszönöm kollégáim munkáját!”- mondta Jamniczky Tímea.

Téma: JCDecaux Hungary