Menu KapcsolatKapcsolat
A Családbarát Magyarország Központ által 2019-ben létrehozott tanúsítvánnyal olyan hazai cégeket tüntetnek ki, melyek támogatják munkavállalóikat családjukon belüli szerepeik megélésében, valamint a munka és magánélet közti egyensúly megtartásában.

A Családbarát munkahely védjegy tanúsítványt egy igen szigorú kritériumrendszer alapján ítélik oda vállalatoknak: ezek között szerepel többek között dolgozói juttatások, szervezeti szolgáltatások, családtámogatás, vállalati rendezvények és közösségépítés, valamint a fizikai és mentális egészség támogatása is. A tanúsítvány két évig érvényes, ezt követően a Családbarát Magyarország Központ felülvizsgálja a kritériumokat.

„Mi hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényezők. Rengeteg módon próbáljuk a munkavállalóinkat magunkhoz kötni és megtartani. Fontos számunkra, hogy a vezetőink elérhetőek legyenek és ismerjék a kollégáik problémáit. Nem is mondanám magunkat szigorúan hierarchizált szervezetnek, nálunk mindenkit egyenrangúnak tekintünk és ezt próbáljuk is éreztetni a céges eseményeken, a juttatási csomagokban. Minden dolgozónk prémium egészségbiztosítást kap és évente ugyanazt a szűrési csomagot biztosítjuk mindenkinek. A home office, a tömbösített home office, az extra szabadság napok, a kiszámítható bérfejlesztés az, ami szintén segíti a kollégákat abban, hogy a lehető legjobban hangolják össze a munkát a magánélettel.” – mondta el Navratil Zsuzsa a JCDecaux HR vezetője.

A JCDecaux Hungary-nél évente a jubilálók köszöntése mellett, több díjat is kiosztunk, amellyel elismerjük azokat a dolgozóinkat, akik értéket képviselnek. Cégünk hitvallása, az elismerés és a jó példák kiemelése - tette hozzá a szakember.

Téma: JCDecaux Hungary