Menu Kapcsolat
Rendhagyó outdoor művészeti kiállítás

A JCDecaux mindig is kiemelt figyelmet fordított arra, hogy a művészet a városi kultúra meghatározó részévé váljon.

2020 októberében a JCDecaux által biztosított hirdetési felületeken az Art Market Budapest nemzetközi kortárs képzőművészeti kiállítás és vásár szakmai közreműködésével kortárs műalkotásokról készült nagyméretű fotók jelentek meg Budapest központi terein, forgalmas tömegközlekedési csomópontjaiban.

Az így létrejövő különleges outdoor kiállítás rendkívüli intenzitással és hatékonysággal teremt kapcsolatot a kortárs képzőművészet és a széles közönség között.

A világ egyik elsőszámú out of home médiavállalatának illetve a közép- és kelet-európai régió vezető művészeti vásárának példaértékű összefogása százezrek számára teszi könnyen hozzáférhetővé, szinte a hétköznapok részévé a kortárs képzőművészet közelségét és a műalkotások élvezetét.

A BE.MORE.CONTEMPORARY kiállítás az Art Market Budapesten kiállító galériák (Einspach Fine Art, Erdész Galéria, Godot Galéria, Horizont Galéria, Léna &Roselli Galéria, Neon Galéria)  közreműködésével a következő művészek alkotásait mutatja be: Ezer Ákos, Makai Mira Dalma, Botos Péter, Bukta Imre, Pintér Dia, Horváth Ádám, Incze Mózes, Boldi, Hencze Tamás, Robitz Anikó).

Az alkotások megtekinthetőek az Art Market Budapest keretében 2020. október 22-25. között. 

Téma: JCDecaux Hungary