Menü Kapcsolat

Valós időben. A megfelelő üzenet a megfelelő helyen és időben.

A JCDecaux digitális kijelzőit forgalmas közterületeken helyezi el, ahol a lakosok és a turisták nap mint nap láthatják. Olyan rugalmas megoldást jelentenek a városok és tömegközlekedési vállalatok számára, amelyek valós időben képesek üzenetek széles körét közvetíteni, akár az időjárással, forgalommal, helyi rendezvényekkel vagy figyelmeztetésekkel kapcsolatban is. 

Kiemelt példák:
 

Célzott üzenetek
A repülőtereken az üzenetek nyelve az adott repülőjárat származási országának nyelvéhez igazodik.

Valós idejű utastájékoztatás
Chicago önkormányzata valós idejű információkat jelenít meg a képernyőkön, például időjárás-jelentést, közlekedési híreket és eltűnt személyekről szóló tájékoztatást.

Tájékoztatás és szórakoztatás
A bécsi metrók és villamosok tájékoztatást és szórakoztató tartalmakat jelenítenek meg a digitális kijelzőkön.
 

Digitális KOMMUNIKÁCIÓ. Reklámhatás és elköteleződés

Láthatóságuknak és stílusos megjelenésüknek köszönhetően a JCDecaux digitális hirdetőfelületei fokozhatják a városok és tömegközlekedési vállalatok kommunikációs kampányainak hatékonyságát. Kiváló kiegészítő megoldásként más médiumokkal együtt is használhatók, akár a főcímek és a grafikai elemek megtartásával is. Az internetre is csatlakoztatható és a kontextushoz rugalmasan alkalmazkodó megoldás akár olyan közösségi médiaszolgáltatásokkal is összekapcsolható valós időben, mint a Twitter és a Facebook. 

 

SZAKÉRTELMÜNK. Innováció és támogatás.

A JCDecaux digitális megoldásai több, mint 15 évnyi kísérletezés, kutatás és fejlesztés eredményei. A mai napig 32 országban több, mint 50.000 digitális kijelzőt szereltünk fel.
Ennek eredményeként a városok és tömegközlekedési vállalatok olyan innovatív hirdetési felületek előnyeit élvezhetik, amelyek bővíthető és környezetbarát technológiát használnak, csökkentve azok energiafogyasztását.
Digitális kijelzőink a világ 33 országában vannak jelen.