Menü Kapcsolat


Azóta sem hagytunk fel az innovációval, folyamatosan új szolgáltatásokkal állunk elő, és egyúttal fejlesztjük városi környezetünket. 
 
 

HÁZON BELÜLI szakértelem. Az innováció négy pillére.

A JCDecaux innovatív elképzeléseinek négy feltételnek kell megfelelniük:
  • minőség
  • stílus
  • funkcionalitás
  •  és környezettudatosság
vagyis a környezetbarát (erős, tartós, alacsony energiafelhasználású és újrahasznosított anyagokat használó) kialakítás előnyben részesítése.
Ezeknek a követelményeknek kizárólag a JCDecaux hosszú idő alatt szerzett, több területet is ötvöző szaktudása képes megfelelni.
 

ALKALMAZKODÁS. Készenállunk a változó fogyasztói igényekre.

A JCDecaux erős helyi jelenléttel rendelkező vállalat, amelynek megoldásaival 75 ország felhasználói találkoznak nap mint nap. E közelség inspirál s arra ösztönöz minket, hogy alkalmazkodjunk a technológiában, a felhasználói szokásokban és az ügyfeleink igényeiben beálló változásokhoz.
A rugalmasság vállalatunk szíve-lelke. Lehetővé teszi számunkra például, hogy az új elektronikus alkatrészek gyors ütemű fejlődésével is lépést tudjunk tartani. Ha a forgalmazók bejelentik, hogy egy nagy LCD kijelző elavulttá vált mindössze 6 hónappal a piacra kerülését követően, tanúsítási folyamatainknak mindig naprakésznek kell lenniük. Yves VilleneuveBeszerzési és technológiai memendzser

DÍJAINK. Kreatív megoldásaink elismerései.

Terveink kiválóságának és a fenntartható fejlődés érdekében tett folyamatos törekvéseinknek köszönhetően számos elismerésben részesültünk. Az évek során a JCDecaux elnyerte a Good Design Awards díjat (a világ legrégebbi és legrangosabb díját a szakterületen) és a Green Good Design Awards díjat is a tervezett termékek minőségéért, stílusáért és fenntarthatóságáért.
  • „Grand Prix du Design de la Réussite” formatervezési díj

  • „Janus” tanúsítvány az Institut Français du Design (Francia Design Intézet) részéről, Párizs új buszmegállóiért.

  • Digital Service Award a Usine Nouvelle magazintól