Menü Kapcsolat

ENERGIA. A környezeti lábnyom csökkentése.

A JCDecaux számos módszert fejlesztett ki energiafelhasználása korlátozására. Új utcabútorainkban kizárólag LED világítást használunk, és meglévő készleteinkben is fokozatosan lecseréljük az elavult technológiákat. A megújuló forrásokból származó energiát részesítjük előnyben: 2015-ben energiafogyasztásunk 37%-át környezetbarát forrásokból láttuk el. Ezen kívül gépjárműflottánk korszerűsítése és sofőrjeink környezetbarát vezetésre oktatása révén üzemanyagfogyasztásunkat is igyekszünk alacsonyan tartani.
 

KÖRNYEZETVÉDELEM. Minden fronton.

Esővíz-gyűjtés, az utcabútorok tisztítására fordított vízmennyiség korlátozása, az FSC és a PEFC által tanúsított, fenntartható erdőgazdálkodásból származó papíranyagok és növényi alapú festékek használata, a PVC táblák és hulladékaink újrahasznosítása (59,3% 2015-ben) - környeztünk védelme tevékenységünk szerves részét képezi.
 

GAZDASÁG. Helyi vállalat. Helyi munkaerő.

Arra törekszünk, hogy tevékenységünket a lehető legnagyobb mértékben helyi szinten végezzük, hogy mindig közel legyünk partnereinkhez, akár városokról, tömegközlekedési vállalatokról vagy bevásárlóközpontokról van szó.
 

BIZTONSÁG. SZIGOR. MEGELŐZÉS.

Mivel utcabútorainkat köztereken helyezzük el, rendkívül szigorú biztonsági előírásoknak kell megfelelnünk mind saját csapataink, mind a járókelők védelme érdekében. Legyen szó magaslati munkákról, közúti közlekedésbiztonságról vagy áramütés-védelemről, gondoskodunk valamennyi érintett fél biztonságáról.