Menü Kapcsolat

Reklám a metróban

Célzott szolgáltatások, látványos reklámkampányok – a JCDecaux részt vesz az egyre növekvő számú utazóközönség felhasználói élményének javításában, és egyúttal a bevételteremtésben is a tömegközlekedés üzemeltetői számára.

VONZÓ MEGJELENÉS. Legyen könnyű és szórakoztató!

A JCDecaux segít a kampányokat még változatosabbá, meglepőbbé és még jobban eseményvezéreltté tenni. Utastájékoztatás, internetkapcsolat-megoldások és innovatív formátumú, előugró, interaktív kampányok.
 

KARBANTARTÁS. Teljes biztonság.

A hatékonyság, a pontosság és a gyorsaság minden tevékenységünknek szerves része. Akár utastájékoztatásról, akár egy digitális- vagy eseményeket hirdető felületről van szó, a JCDecaux elkötelezett a biztonsági eljárások és utasítások legszigorúbb betartása mellett a tervezés, működtetés, javítás és a karbantartás során is.
 

TÁMOGATÁS. Megbízható partner.

A kültéri hirdetések a világ számos városában bizonyított szakértőjeként és a tömegközlekedési vállalatok bevett partnereként a JCDecaux minden partnerét segíti projektjei megvalósításában.
 
A JCDecaux vállalattal való partnerségünk annak jele, hogy bízunk a társaság tapasztalatában és a metróban elhelyezett hirdetésekkel kapcsolatos szaktudásában, illetve annak is, hogy optimisták vagyunk az együttműködés jövőjét illetően. Nemzetközi tapasztalatuk és a sanghaji metróban végzett lenyűgöző munkájuk fényében elmondhatjuk, hogy a JCDecaux magas minőségű szolgáltatásokat kínál hirdetőik, kellemesebb utazást az metróval utazók és kedvező megtérülést a Metro Csoport számára. Ye Tong Asszonya sanghaji Shentong Metro Csoport elnöke

 

Villamosok és buszok

A JCDecaux világszerte több, mint 100 városban működik együtt a helyi tömegközlekedési vállalatokkal. Innovatív hirdetési megoldásokat kínálunk a villamosok, buszok, hajók és taxik üzemeltetői számára.
 
beacon_a_shanghaiSanghajban 150 autóbuszt olyan jeladókkal szereltünk fel, amelyek különleges ajánlatokat és akciókat közvetítenek a WeChat alkalmazást használó utasok részére. Ezek a megoldások segítenek ügyfeleinknek közelebb kerülni a felhasználókhoz.