Menü Kapcsolat
Kreatív megoldások


Legyen szó virtuális valóságról vagy éppen kuponadagolásról a JCDecaux Innovatív Osztálya számos egyedi megoldást kínál, hogy a kampányokat minden környezetben még figyelemfelkeltőbbé tegye. A kreatív megoldások a márka és a célközönség között valódi interakciót képeznek, amellyel emlékezetessé teszik a kampányokat.

A számos lehetséges technológiai megoldás között említhetjük az első parfüm- és kuponadagoló citylightokat, de az utasváróba épített panelhez csatlakozva zenét is hallgathatnak az utasok mialatt várakoznak. A márkák bemutathatják termékük formabontó anyagát vagy éppen  csúcstechnológiai eljárásukat. Mindezeken túl a citylightba épített szavazó programmal a fogyasztók véleményét is kikérhetik, vagy akár egy kvízjátékra invitálhatják őket.

JCDecaux egyedi példák megtekintéséhez kérjük keresse fel a JCDecaux YouTube csatornáját.

Kreatív technológiákkal

Legyen szó érintőképernyőkről vagy virtuális valóságról, a JCDecaux Kreatív megoldások osztálya innovatív módokat keres arra, hogy a kampányokat minden környezetben még figyelemfelkeltőbbé tegye. A Kreatív megoldások osztálya többdimenziós, eredményvezérelt kommunikációt kínál, amely a márka és a célközönség interakcióját a valós életben még emlékezetesebbé teszi.

 

További kreatív megoldásaink