Menü Kapcsolat
 
 

Okos üzenetek

A JCDecaux-csoport Dinamikus tartalom nemzetközi osztálya, amely a magasabb megtérülést lehetővé tévő digitális kampányok megvalósításával foglalkozik. A kampányok ezt tartalmas üzenetekkel érik el, amelyek igazodnak a márka, a hely, az időpont, a környezet és a fogyasztó jelentette kontextushoz.
Jelenleg a kampányok csak kis része adatvezérelt. Célunk, hogy a jövőben a dinamikus megoldások váljanak alapértelmezetté. Alex Matthewsügyvezető igazgató, JCDecaux, Dinamikus tartalom

Dinamikus hirdetések – Célzott és tartalmas üzenetek minden kampány esetében

Az adatvezérelt, rugalmas döntéshozatal a hirdető iparágától és a kampány méretétől függetlenül is központi szerepet játszik a hatékony márkakommunikációban és a megtérülés javításában. A hirdetések kreatívjait a SmartContent, CMS (tartalomkezelő rendszer) segítségével kezelve a hirdetők képesek meglévő adatfolyamaikat vagy kézzel bevitt adataikat kampányaikban felhasználni és így optimalizálni a különböző felületeken felhasznált tartalmakat. A dinamikus hirdetések a DOOH-kampányok optimálisabb célzását és érdekesebb megvalósítását teszik lehetővé. A dinamikusan létrehozott tartalom mélyebb kapcsolatot épít ki a hirdetők és célközönségeik között, ezzel javítva a márka ismertségét, emlékezetességét és megítélését. A SmartContent a kampány méretétől és költségvetésétől függetlenül minden hirdető számára hozzáférhetővé teszi a digitális kampányok optimalizálására szolgáló eszközöket és leegyszerűsíti használatukat.

TOVÁBBI 8 SZÁZALÉKOS NÖVEKEDÉS ÉRHETŐ EL AZ ELADÁSOK SZÁMÁBAN A KAMPÁNY IDEJE ALATT, HA EGY DIGITÁLIS KIJELZŐN MEGJELENÍTETT, CÉLZOTT VÁLTOZATOT IS HASZNÁLUNK.
 

Okos tartalom – Célzott hirdetések egyszerűen

A Dinamikus tartalom osztály elkötelezetten dolgozik azon, hogy a tartalmak elkészítését a kampány méretétől és költségvetésétől függetlenül egyszerűvé és hozzáférhetővé tegye. A SmartContent tartalomkezelő rendszert (CMS) kifejezetten a DOOH-kampányok célzott tartalmainak kezelésére hoztuk létre. A SmartContent leegyszerűsíti a digitális kampányok megvalósítását és a digitális, precízen célzott hirdetések létrehozását. A felhasználók a bejelentkezést követően feltölthetik, módosíthatják, megtekinthetik és közvetlenül a képernyőkre küldhetik a tartalmakat. A CMS internetes alapú, így bárhol, bármikor hozzáférhető. Használatához nem szükséges semmilyen műszaki szakismeret, így a hirdetőktől a kivitelező vállalatokon keresztül a kreatív- és reklámügynökségekig mindenki használhatja.
 

 

Discover JCDecaux Creative Solutions