Menü Kapcsolat

Nemzetközi kampánykezelés

A JCDecaux OneWorld a JCDecaux-csoport Nemzetközi értékesítési és marketingfőosztálya. A OneWorld feladata a nemzetközi márkakommunikációs kampányok fejlesztése, irányítása.
 

Nemzetközi piacEgyszerűbb hozzáférés

Elkötelezett csapataink szaktudása a nemzetközi OOH-kampánystratégiák terén világszerte igénybe vehető. A OneWorld bármely piacon képes biztosítani a kampányok zökkenőmentes megvalósítását és az üzenet eljuttatását a megfelelő közönséghez. Hozzáférést biztosít az egyes országok számára a JCDecaux-csoport teljes portfóliójához. Így a OneWorld nemcsak leegyszerűsíti a kampánykezelés folyamatát, hanem biztosítja a helyi környezetre vonatkozó ismereteket is, illetve páratlan lehetőséget kínál a nemzetközi célközönség megszólítására.

ELKÖTELEZETT CSAPATOK
REGIONÁLIS BETEKINTÉS
KÖZPONTI TERVEZÉS
EGYSZERŰBB BESZERZÉS
NEMZETKÖZI JELENLÉT
 

Nemzetközi szaktudásRegionális szakértelem

A OneWorld a nemzetközi márkakommunikáció terén hosszú idő alatt szerzett, nemzetközi szakértelemtől a helyi piac ismeretéig számtalan területet felölelő szakértelmével egyedi betekintést enged az OOH és a média világába.
 

Nemzetközi jelenlétHelyi csapatok

A JCDecaux OneWorld székhelye Londonban van, területi irodáit Párizsban, New Yorkban, San Franciscóban, Miamiben és Sanghajban alakították ki. A JCDecaux OneWorld nemzetközi hálózata központi hozzáférési lehetőséget kínál a hirdetők és reklámügynökségek számára hat kontinens több mint 75 piacán.
 

Felejthetetlen márkaélmények

 
A JCDecaux Kreatív megoldások osztálya, egyedi, személyre szabott és emlékezetes kampányokat hoz léte, amelyek valódi interakciót tesznek lehetővé a hirdetők és a célközönség között, így biztosítva kapcsolatuk tartósságát.
 
A fogyasztók ma már többet várnak el a hagyományos hirdetéseknél. A marketing hatékonyságának növeléséhez elengedhetetlen a márka és a fogyasztó kapcsolatának megerősítése. May Lawügyvezető igazgató, SHISEIDO & Qi, Shiseido Hong Kong Limited
 

 

További kreatív megoldásaink