1. helyezett

Hirdető: HBO
HBO GO AR - 5mart Studio

2. helyezett

Hirdető: Adidas
Collect for Budapest - ACG

3. helyezett

Hirdető: Ford Közép- és Kelet-Európai Kft.
Ford Mustang Tame the Carbeast - Ogilvy

 

JCDecaux Arany Penge Innovate Awards nevezéshez kattintson ide:

http://aranypenge.hu/2019/login.php
 

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

20. Arany Penge Kreatív Fesztivál során meghirdetésre kerül a JCDecaux Innovate Awards

Kiírók:

A JCDecaux Hungary Zrt. és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ)

JCDecaux:

Utcabútor alatt a városi lét infrastruktúráját értjük, villamos- és buszmegállókat, utasvárókat, padokat, kerékpártárolókat, kukákat, kioszkokat, toaletteket, reklámberendezéseket, köztük a citylight eszközöket is. Az innovatív utcabútor megoldások terén úttörő szerepe van a JCDecaux-nak, melyet folyamatos fejlesztésekkel és megújuló, jövőbe tekintő technikai megoldásokkal igyekszik fenntartani.

Téma:

A 2019-es JCDecaux Innovate központi témája az outdoor megjelenések hagyományos szerepének kreatív, rendhagyó újragondolása. A különböző kommunikációs platformokra tervezett kampányok innovatív out of home megjelenésekkel való kreatív kiegészülése.

Nevezési kategória: Citylight

Kereskedelmi: 

A JCDecaux termékkategóriától függetlenül várja a pályamunkákat.

Társadalmi célú:

Ebben a kategóriában eredményhirdetés a beérkezett pályázatok témájától függően várható. 

Gondolkodj outdoor megjelenésekben, vagy egészítsd ki integrált kampányodat innovatív módon, hogy tömegeket érj el, hatékonyan!

Amit a pályázatra várunk:

Kreatív, Magyarországon megvalósítható tervet, az ügynökségek saját, jelenleg szerződésben álló ügyfeleinek termékét, szolgáltatását népszerűsítő kreatív és innovatív megoldásokat önálló citylightra, buszváróra vagy villamosmegállóra.

Használd ki az outdoor nyújtotta lehetőségek széles tárházát és szólítsd meg  a potenciális vásárlókat közvetlenül ott, ahol élnek – abban az aktív térben, ahol elsősorban a fiatal, mobil, városi, fizetőképes célközönséget érheted el az értékesítési pontok felé vezető úton. Fontos az újszerű látásmód, a megszokottól való eltérés. Sokszor az egyszerű, de jól kigondolt ötlet a legjobb megoldás!

Előírt formátum, technikai feltételek

Itt tudsz nevezni:

1.)    Az aranypenge.hu online nevezés menüpontba kérjük feltölteni az alkotást, a megadott paraméterek szerint. Fontos, hogy a « Nevezés » legördülő sávban JCDecaux menüpontot válaszd ki!

Határidő:

A kész alkotások leadása és a nevezés határideje: 2019. Április 12. (12:00 óra). A díjak átadására és az eredményhirdetésre a 2019-es Arany Penge Kreatív Díjátadón kerül sor 2019. május 24-én.

Zsűritagok: felkérés alatt! 

Díjazás:

A zsűri külön díjazásban fogja részesíteni az alkotásokat, illetve az alkotó csoportokat is.
A nyertes pályamunkákról, csapatokról szakmai magazinokban és a JCDecaux weboldalán is beszámolunk.

A márka/ügyfél nyereménye:

JCDecaux felületeiből összeállított citylight felületek fél hónapra.
 
Díjazás:

1. Helyezett            200 db citylight 
2. Helyezett             100 db citylight 
3. Helyezett              50 db citylight 

A hirdetési időszak a JCDecaux képviselőivel történt egyeztetést követően 2019. december 31-ig.

A megjelölt nyeremény a JCDecaux plakátfelületeinek bérleti díját, valamint az első helyezett gyártási és kivitelezési költségének legfeljebb 50%-t tartalmazza,  maximum 500.000 Ft értékben.

Az alkotó csoport nyereménye:

Hazai, népszerű fesztiválokra belépőjegyekkel lepjük meg a győztes csapatokat.

Nevezés feltételei és módja:

A versenyen részt vehet minden Magyarországon bejegyzett és működő társas vagy egyéni vállalkozás, akik marketingkommunikációs területen alkotnak. Minden ügynökség csak a saját, jelenleg szerződésben álló ügyfelének a márkájáról készíthet plakáttervet!

Minimális életkor: 18 év. 
Egy csapat maximum 5 főből állhat.

A nevezés ingyenes.

Jogi vonatkozások:

1.)    Kiírók jogosultak felhasználni a pályaműveket, az anyagon feltüntetve a pályázót. A beküldött nevezések a MAKSZ-JCDecaux tulajdonába kerülnek, ezeket a verseny szervezői jogosultak változtatás nélkül felhasználni, illetve könyvben, multimédia-eszközön, vagy internetes honlapon megjeleníteni.

2.)    A pályázó a nevezési lap aláírásával szavatol azért, hogy a beküldött pályamunkák saját szellemi alkotásai, valamint nem sértik az európai uniós (beleértve a magyar jogrendszert is) törvényeket, etikai normákat vagy harmadik személyek jogos érdekeit, szerzői jogait.

3.)    A fentiek betartásáért a nevező vállalja a büntető- és polgári jogi felelősséget és a jogkövetkezményeket.

4.)    A pályamunkában szereplő termék egy jogilag védett márkajelzés logója, arculati eleme. A pályázat érvényességének feltétele, hogy a jogtulajdonos írásban hozzájáruljon ezek szerepeltetéséhez, másodlagos felhasználáshoz.