Menü Kapcsolat

Hatalmas multinacionális vállalat és jó hangulatú családi cég. A kettő gyakran kizárja egymást, de az out-of-home média szektorban világszerte piacvezető JCDecaux esetében jól megférnek egymás mellett. Hiszen a Decaux család tagjai ma is tevékeny szerepet vállalnak a cég irányításában, a családias hangulat pedig a leányvállalatokat, így a magyarországi JCDecaux-t is jellemzi. Erre az értékre büszkék vagyunk és minden eszközzel óvjuk, együttműködő csapatot építünk, az összetartást pedig belső rendezvényeinken keresztül tovább erősítjük.

Ahogy a globális hálózat és a családias légkör, úgy a hagyományok és az innovációk is egyszerre jellemzik a vállalatot. A több mint 50 éves múlt adja a piaci stabilitásunkat, a széleskörű nemzetközi tapasztalatunkat és tőkeerős pozíciónkat. Ez pedig biztos alap a folyamatos fejlődéshez, fejlesztéshez és kreativitáshoz. Célunk, hogy minél jobb minőségű eszközökkel, minél magasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtsunk partnereink részére és közben aktívan járuljunk hozzá a városi élet minőségéhez.

Élen járunk az innovatív megoldásokban, amely során kreativitásunkkal új arculatot, hangulatot tudunk adni rendhagyó kampányainknak, és folyamatosan növeljük a cég tulajdonában levő utcabútorok fenntarthatóságát és hatékonyságát.
 
Kiemelt hangsúlyt fektetünk az egyének és csapatok fejlesztésére egyaránt, hiszen a siker útja a fejlődés! A mi fejlődésünkhez pedig mindig számítunk a friss szemléletre, új kollégákra, új impulzusokra.